Kantoren

Voor iedere ruimte in ieder kantoor kunnen we voor uw  conventionele verlichting een alternatief in LED vinden. Hier alle trapportalen en galerijen voorzien van LED downlighters.

Quadraam

Duizenden LED armaturen geplaatst op alle scholen van Quadraam in de omgeving van Arnhem. Per school hebben we de gewenste sfeer  en functionaliteit van de school zorgvuldig bewaard en verbeterd. Veel maatwerk ge├»nstalleerd zodat plafonds niet aangepast hoeven te worden.

MKB

Ook voor het MKB hebben wij talloze oplossingen. Van de basisverlichting tot mooie sfeerverlichting zodat alle produkten of artikelen perfect tot hun recht komen

Schiphol

De droogloop op Schiphol is voorzien van nieuwe LED verlichting. Mooi helder licht in een op maat gemaakt armatuur. Goede verlichting is essentieel voor de veiligheid van reizigers.

Openbaar onderwijs Zwolle

Bijna alle scholen van de stichting OOZ zijn ondertussen voorzien van onze LED-panelen, downlighters etc. Iedere ruimte is voorzien van LED verlichting, van toiletten tot gangen, van kantoren tot lokalen. Hierbij zorgen we altijd dat de lichtopbrengst ruim voldoende is en dat de verblindingswaarde voldoet aan de norm.

Parkeergarages en lichtlijnen

Als het om veiligheid gaat in openbare ruimtes of in fabriekshallen dan is onze lijnverlichting een echte oplossing. Hoe hoog of hoe groot een gebouw ook is, wij zorgen dat alles tot in de perfectie geregeld wordt.

Warehousing

Dit warehouse is voorzien van LED highbay. Zo kunnen we iedere hal van de gewenste verlichting voorzien. Van grote hoogte is het van belang dat licht ook letterlijk de werkvloer bereikt.

Stichting Symbio

Dit bestaande gebouw wordt opnieuw ingericht voor verschillende stichtingen. De ruimtes zijn voorzien van LED panelen in een helder witte kleur.

LTG Facility Service B.V.

Telfordstraat 9-6
8013 RL Zwolle
[email protected]
06-42999831